Naar inhoud

Artikel: Behind The Scenes - 5000 m2 Magazijn

Behind The Scenes - 5000 m2 Magazijn
Behind the Scenes

Behind The Scenes - 5000 m2 Magazijn

Het is tijd om je uit te nodigen in de motor van NATURES Collection. Dit is ons magazijn, waar alle bestellingen worden verpakt, zowel voor particuliere klanten als voor zakelijke klanten over de hele wereld.

Ons Uitgebreide Magazijnsysteem

Ons magazijn is verdeeld over zes verschillende gebouwen in de omgeving, waaronder een hoofdmagazijn en vijf externe magazijnen. In totaal beslaat het magazijn 5000 vierkante meter. Dit is een enorme oppervlakte om bij te houden, maar in het voorjaar van 2022 hebben we een nieuw magazijnbeheersysteem geïmplementeerd. Dit systeem maakt het mogelijk om de vele duizenden schapenvachten die we in huis hebben, goed bij te houden.

Ons Toegewijde Team

In het magazijn hebben we vijf medewerkers die dagelijks orders picken, inpakken en schoonmaken. Tijdens het drukste seizoen, de winter, schakelen we extra tijdelijke krachten in om te helpen met de vele bestellingen.

 

natures collection lager

Nina verpakt alle bestellingen voor particuliere klanten met een glimlach en zorgt ervoor dat elk product goed is ingepakt, zodat het niet beschadigd raakt tijdens het transport naar de klant..

Efficiëntie en Structuur

We moeten groot en gestructureerd denken wanneer de grote containers met schapenvachten twee keer per maand van over de hele wereld aankomen. Deze ladingen bevatten de beste schapenvachten en andere schapenvachtproducten, die goed worden opgeslagen in al onze magazijnen.

Duurzame Initiatieven in het Magazijn

Bij NATURES Collection streven we er altijd naar om steeds duurzamer te worden. Daarom gebruiken we papieren zakken voor onze bestellingen en hergebruiken we kartonnen dozen voor bestellingen of opslag. Onlangs hebben we onze leverancier van verpakkingen veranderd om duurzamer te zijn.

We werken voortdurend aan het optimaliseren van onze processen, zowel in het verminderen van pickfouten, het handhaven van netheid in de hallen, als in de dagelijkse transparantie met betrekking tot duurzaamheid.

natures collection lager

Bezoek Ons Magazijn

Bij NATURES Collection zijn we trots op ons magazijn, en je bent altijd welkom om langs te komen in Soleskov om het te zien. Misschien vind je ook iets moois in onze winkel?

Kom langs en ervaar de efficiëntie en duurzaamheid van ons magazijn. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Lees verder

Behind The Scenes: Onze meubelmakerij
Behind the Scenes

Behind The Scenes: Onze meubelmakerij

NC Meubelmakerij: Vakmanschap en Duurzaamheid Het is tijd om een kijkje te nemen in onze meubelmakerij, waar je wordt verwelkomd door de geur van vers hout in een van onze grote werkplaatsen, uitge...

Meer informatie
Behind the scenes – NC Studio

Behind the scenes – NC Studio

Neem een kijkje achter de schermen bij NATURES Collection in onze eigen naaikamer. Ontdek hoe we duurzaam design combineren met vakmanschap om hoogwaardige producten te creëren. Ontmoet onze getale...

Meer informatie