Naar inhoud

Artikel: Behind the scenes: NATURES COLLECTION Showroom en winkel

Behind the scenes: NATURES COLLECTION Showroom en winkel

Behind the scenes: NATURES COLLECTION Showroom en winkel

Toen de coronapandemie een einde maakte aan onze droom om een flagshipstore in Kopenhagen te openen, besloten we een winkel te creëren in onze eigen omgeving hier in Soleskov, Denemarken. Lees hier hoe de winkel is ontstaan en krijg een voorproefje van de prachtige showroom die een verlengstuk is van de winkel.

natures collection butik

Onze winkel bevindt zich in een klein dorp in het hart van Denemarken. Soleskov ligt dicht bij de grotere stad Vejle. In de oude boederijschuur hebben we een grote, ruime winkel gecreëerd met plek voor al onze producten. Het verhaal van de schuur past perfect bij het verhaal van onze natuurlijke producten.

De bijzondere sfeer en het ruwe uiterlijk van het oude gebouw zijn behouden gebleven, wat geweldig is omdat we natuurlijke producten verkopen.

Wanneer je de winkel binnenkomt, word je als eerste begroet door onze Store Manager Adina. Adina staat altijd klaar om te helpen en zorgt voor onze klanten uit het hele land - ja, sommige mensen komen van ver, alleen om onze unieke producten te zien.

natures collection butik

In de winkel vind je alles, van schapenvachten en schapenvachtkussens tot bontjassen van de hoogste kwaliteit.

De winkel ligt naast ons kantoor en magazijn. Daarom heb je altijd de mogelijkheid om het exacte product te zien dat je wilt kopen, want ons magazijn is slechts een paar meter verderop.

natures collection butik

Zoals Daniel Skovbakke, mede-eigenaar, zegt: "We verkopen producten die je wilt passen, zien en voelen. En dat was iets wat we in het verleden moeilijk konden aanbieden. Uiteindelijk kwamen we tot het besef dat het tijd was om onze klanten de mogelijkheid te geven om binnen te komen lopen vanaf de straat - of het boerenveld, als je wilt."

natures collection butik
natures collection butik

We kijken ernaar uit je te zien in onze winkel!

Lees verder

Vind de perfecte schapenvacht voor jouw stoel

Vind de perfecte schapenvacht voor jouw stoel

Op zoek naar de perfecte schapenvacht voor je stoel thuis? Onze gids helpt je de ideale keuze te maken uit onze uitgebreide collectie van de beste schapenvachten ter wereld. Ontdek hoe een schapenv...

Meer informatie
Behind The Scenes: Onze meubelmakerij
Behind the Scenes

Behind The Scenes: Onze meubelmakerij

NC Meubelmakerij: Vakmanschap en Duurzaamheid Het is tijd om een kijkje te nemen in onze meubelmakerij, waar je wordt verwelkomd door de geur van vers hout in een van onze grote werkplaatsen, uitge...

Meer informatie