Naar inhoud

Artikel: Kies voor Duurzaamheid. Kies voor NATURES Collection

Kies voor Duurzaamheid. Kies voor NATURES Collection
certificates

Kies voor Duurzaamheid. Kies voor NATURES Collection

NATURES Collection: Tijdloos design en handgemaakte kwaliteit

NATURES Collection staat voor tijdloos design en handgemaakte kwaliteit, gemaakt van natuurlijke, organische en authentieke materialen. Wij zijn distributeurs, producenten, adviseurs en ontwerpers – en dit doen we met een diepe passie voor onze sector en onze belangrijkste materialen.

Onze materialen: Een zorgvuldige selectie

Wij streven er altijd naar om de beste en meest duurzame materialen voor onze collectie te selecteren. Hiervoor reizen we de hele wereld rond en werken we uitsluitend met gecertificeerde leveranciers. NATURES Collection stelt zeer strenge eisen aan onze leveranciers en elke leverancier moet ons intensieve goedkeuringsprogramma doorlopen voordat zij met ons mogen samenwerken.

Strenge certificeringen en inspecties

Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten te waarborgen, vereisen we certificaten en inspecties voor elk product – zowel in het land van herkomst als in Denemarken. Zelfs na goedkeuring ondergaan niet-EU-leveranciers jaarlijkse inspecties om ervoor te zorgen dat onze steeds hogere normen en eisen worden nageleefd. Onze collecties zijn opgebouwd uit materialen die bijproducten zijn van de vleesindustrie, wat bijdraagt aan duurzaamheid. De originele certificaten zijn altijd beschikbaar op ons hoofdkantoor in Denemarken.

Onze Certificeringen

NATURES Collection werkt met de volgende certificeringen in overeenstemming met onze leveranciers:

  • OEKO-TEX
  • ISO 9001
  • ISO TS16949
  • BLC Reach
  • ISO14001
  • OSHAS18001
  • Woolmark Interior & WRAP
  • Kopenhagen Fur
  • WelFur
  • NAFA
  • Fur Europe

Wij zijn ervan overtuigd dat je onze inspanningen zult herkennen wanneer u de kwaliteit van NATURES Collection aanraakt, voelt en ervaart.

Samenwerking met Kopenhagen Fur

Als het om nertsenbont gaat, werken we alleen met Kopenhagen Fur. Kopenhagen Fur is een wereldwijde pionier in verantwoord bontfokkerij en staat bekend als het kruispunt waar de bont- en mode-industrie samenkomen. Het merk Kopenhagen Fur garandeert de kwaliteit, transparantie en duurzaamheid die consumenten verwachten.

Alleen bontfokkers die aan de strenge normen voldoen, mogen hun huiden verkopen op de veilingen van Kopenhagen Fur. Producten mogen alleen het label van Kopenhagen Fur dragen als de huiden op deze veilingen zijn verkocht. Dit label is jouw garantie dat het bont voldoet aan de hoge normen en eisen van Kopenhagen Fur, en dient als richtlijn voor jou als consument.

Kopenhagen Fur Kwaliteitsstempel

Het Kopenhagen Fur kwaliteitsstempel betekent deelname aan het Europese WelFur-programma. Dit programma zorgt ervoor dat Kopenhagen Fur alleen bont koopt van WelFur-goedgekeurde boerderijen, wat extra zekerheid biedt dat de gebruikte bonten van de hoogste standaarden zijn.

Ervaar de kwaliteit van NATURES Collection

We nodigen je uit om zelf de tijdloze designs en de geweldige kwaliteit van NATURES Collection te ervaren. Aanraken, voelen en genieten van onze producten laat je echt zien hoeveel zorg en passie wij in elk detail steken. Bij NATURES Collection combineren we design, duurzaamheid en kwaliteit op een manier die je verwachtingen zal overtreffen.

fur process

Lees verder

Hoe krijgt ons bont kleur?
bag

Hoe krijgt ons bont kleur?

Fur dressers around the world have evolved rapidly over the last decades and are now able to process and colour fur in any desired colour. The possibilities are endless. Just take a look at some of...

Meer informatie
Hoe onderhoud ik mijn bontjas?

Hoe onderhoud ik mijn bontjas?

Er gaat niets boven een luxueuze bontjas, die je zowel mooi laat voelen als beschermt tegen de kou. Een echte bontjas kan veel verschillende looks hebben en kan gemaakt zijn van verschillende soort...

Meer informatie