Naar inhoud

Artikel: Vind de perfecte schapenvacht voor jouw stoel

Vind de perfecte schapenvacht voor jouw stoel

Vind de perfecte schapenvacht voor jouw stoel

Een schapenvacht kan je interieur op een stijlvolle en comfortabele manier verrijken. Of je nu op zoek bent naar een warme touch voor je eetkamerstoelen of extra comfort voor je favoriete fauteuil, onze uitgebreide collectie biedt voor ieder wat wils. In deze gids helpen we je de perfecte schapenvacht te kiezen die aansluit bij jouw wensen en interieurstijl.

Waarom kiezen voor een schapenvacht?

Een schapenvacht is een veelzijdig en duurzaam decoratie-item dat je huis een gezellige en luxe uitstraling geeft. Het biedt niet alleen extra zitcomfort, maar ook een natuurlijke warmte die elke ruimte aantrekkelijker maakt. Vind hier alle schapenvachten in onze collectie: Sheepskin Rugs | Natures Collection | Nordic Living | Sheepskin

Schapenvacht voor je eetkamerstoelen

Een schapenvacht kan een frisse en elegante uitstraling geven aan je eetkamerstoelen. Hier zijn enkele aanbevelingen:

Nieuw-Zeelandse Schapenvacht

Voor een tijdloze en minimalistische look is een schapenvacht uit Nieuw-Zeeland de perfecte keuze. Deze vachten staan bekend om hun zachte, natuurlijke uitstraling en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en lengtes.

new zealand sheepskin


IJslandse Schapenvacht

Heb je de iconische Y-stoel van Wegner? Een IJslandse schapenvacht past perfect bij het natuurlijke eikenhout en de sculpturale vorm van deze designerstoel. Deze vachten hebben een ruige, natuurlijke schoonheid die je interieur een unieke touch geeft. Hier zie je een voorbeeld van een ijslandse vacht rechts, naast een kortharige schapenvacht stoel cover. 

icelandic sheepskin

Tibetaanse Schapenvacht

Voor een meer opvallende en unieke uitstraling kun je kiezen voor een Tibetaanse schapenvacht. Deze vachten hebben fijne kurkentrekkerkrullen die zorgen voor een schattige, zachte en wilde uitstraling.

tibetan sheepskin

Oostenrijkse Schapenvacht

Houd je van de natuur in huis? Dan zijn de Oostenrijkse schapenvachten iets voor jou. Deze vachten zijn geselecteerd vanwege hun prachtige, krullende wol uit de Oostenrijkse Alpen en komen in natuurlijke kleuren.

austrian sheepskin


Schapenvacht voor je Fauteuil

Een schapenvacht kan je favoriete fauteuil transformeren in een knusse en stijlvolle plek. Hier zijn enkele suggesties:

Tibetaanse Schapenvacht

Verander een oude klassieker of geef je fauteuil een speciale touch met een Tibetaanse schapenvacht. De fijne krulletjes en de fluffy look nodigen uit tot urenlang comfortabel zitten.

tibetan sheepskin


Nieuw-Zeelandse Schapenvacht

Maak je fauteuil nog aantrekkelijker met een schapenvacht uit Nieuw-Zeeland. Deze vachten hebben een zachte structuur en een minimalistische, natuurlijke schoonheid die moeilijk te weerstaan is.

Sheepskins


IJslandse Schapenvacht

Als je een designerstoel of fauteuil hebt die een stukje ruige natuur kan gebruiken, dan is een IJslandse schapenvacht de perfecte keuze. Deze vachten creëren een unieke sfeer en hebben een bijzondere uitstraling.

icelandic sheepskin

Mongoolse Geitenvacht

Naast schapenvachten zijn ook Mongoolse geitenvachten een geweldige keuze. Deze vachten zijn zeldzaam en hebben een wilde, ruige uitstraling die elke fauteuil een unieke look geeft.

goatskin

 

Heb je nog vragen?

We hebben schapenvachten van over de hele wereld en staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte vacht voor jouw stoel. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon, of kom langs in onze winkel in Hedensted, Denemarken om onze verschillende schapenvachten te zien en voelen. 

Lees verder

3 manieren om jouw woonkamer te veranderen

3 manieren om jouw woonkamer te veranderen

Mis je iets in je woonkamer en kun je maar niet ontdekken wat het is? Geen zorgen, wij hebben het antwoord! Om je thuis te voelen is een fijne sfeer is ontzettend belangrijk. Met onze producten van...

Meer informatie
Behind the scenes: NATURES COLLECTION Showroom en winkel
Behind the Scenes

Behind the scenes: NATURES COLLECTION Showroom en winkel

Neem een kijkje achter de schermen bij de NATURES Collection showroom en winkel. Midden in de prachtige natuur van Soleskov vind je onze showroom, naaikamer en meubelmakerij. Hier creëren onze geta...

Meer informatie