Naar inhoud

Artikel: NATURES Collection - Behind the Scenes

NATURES Collection - Behind the Scenes
apparel

NATURES Collection - Behind the Scenes

Welkom in de Natuurlijke Wereld van NATURES Collection. 

In deze blog nemen we je mee naar onze wereld van natuurlijke producten en vertellen we je meer over waar we vandaan komen en waar we voor staan.

Bij NATURES Collection leven, ademen en dromen we van natuurlijke producten. We combineren de beste materialen met een trotse traditie van vakmanschap. Tijdloos design en natuurlijke materialen staan centraal en we zijn er trots op dat we al onze ontwerpen zelf ontwikkelen, van de eerste schets tot het eindproduct.

Door onze toewijding aan het ontwerpen en produceren van mode- en interieurproducten streven we ernaar om schitterend design en stijl toegankelijk te maken voor een zo groot mogelijk publiek.

lammeskindsprodukter

Schapenvachtproducten

Onze producten worden in-house ontworpen en verkocht via een groeiend netwerk van distributeurs over de hele wereld. Bij NATURES Collection doen we nooit concessies. We selecteren zorgvuldig de beste leveranciers van over de hele wereld voor onze productie. Het is voor ons belangrijk dat we alleen werken met materialen die voldoen aan onze normen voor kwaliteit en duurzaamheid.

Onze producten bieden een unieke schoonheid en hoge kwaliteit, en elk product vertelt zijn eigen unieke verhaal. We gebruiken de beste materialen en vooral onze schapenvachten zijn de beste ter wereld als het gaat om kwaliteit en uitstraling. Onze producten kunnen variëren in uitstraling, maar nooit in duurzaamheid, kwaliteit of originaliteit. Producten van NATURES Collection zijn ontworpen met de ambitie om blijvende waarde te creëren. Met andere woorden, onze producten zijn gemaakt om gebruikt te worden. Sterker nog, we geloven dat onze producten alleen maar mooier worden naarmate ze meer worden gebruikt.

lammeskindsprodukter

De waarde van jouw Thuis

Zoals wij het zien, weerspiegelt je huis wie je bent. We willen je graag omringen met warmte, charme en stijl- of je nu op zoek bent naar luxe en exclusiviteit, zorgvuldig vakmanschap, elegantie en minimalisme of iets opvallends en rebels. We staan voor natuurlijke materialen en Scandinavisch design, wat staat voor duurzaamheid en de natuur dichter bij je thuis brengt.

In onze productselectie vind je schapenvachten, zachte kussens, kleden, zitzakken, poefs en meubels gemaakt van echte schapenvacht. Je vindt ook jassen en mantels, vesten en poncho's, mutsen en handschoenen, schoenen en pantoffels, tassen en clutches en nog veel meer dat je garderobe verrijkt met zacht bont en schapenvacht.

lammeskindsslippers

NATURES Collection in Soleskov

Ver weg van het lawaai van de grote stad vind je NATURES Collection in Soleskov, vlakbij Hedensted in Denemarken. In een idyllische omgeving op een oude boerderij hebben we ons hoofdkantoor en magazijn, omringd door prachtige natuur. Alles in een ruwe en natuurlijke stijl, met een bijzondere sfeer die perfect past bij bont en leer in al zijn vormen en kleuren.

showroom

Onze Showroom en Werkplaats

Midden in de coronapandemie besloten we een fantastische winkel in onze eigen omgeving te creëren, waar we je graag willen verwelkomen. We hebben een prachtige showroom, onze eigen NC naai studio en meubelmakerij. Dit is om onze klanten een compleet concept te bieden. Onze getalenteerde collega's werken elke dag aan het maken van onze mooie ontwerpen en op maat gemaakte meubels.

 

møbelsnedker

Je bent altijd welkom om ons te bezoeken in de winkel van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

We kijken ernaar uit je te zien in onze winkel!

Lees verder

Behind the scenes – NC Studio

Behind the scenes – NC Studio

Neem een kijkje achter de schermen bij NATURES Collection in onze eigen naaikamer. Ontdek hoe we duurzaam design combineren met vakmanschap om hoogwaardige producten te creëren. Ontmoet onze getale...

Meer informatie
De goede maat schapenvacht voor jouw stoel

De goede maat schapenvacht voor jouw stoel

Zo vind je een vacht die bij je stoel past We krijgen vaak de vraag welke grootte een lamsvacht moet hebben om perfect op een stoel te passen. Daarom hebben we al deze vragen hier verzameld en een ...

Meer informatie